Open Kerk: Kinderkoor Sing a Song zingt in de Dorpskerk

Datum: 31-08-2024  

Kom zaterdag 31 augustus naar de Dorpskerk voor een feestelijk optreden van het Ruurlose kinderkoor.

Sing a Song zingt ‘Samen staan we sterk

Kinderkoor Sing a Song is een enthousiaste club kinderen in de basisschoolleeftijd van groep 3 t/m 8. Het repertoire bestaat uit verschillende soorten liederen, variërend van Kinderen voor Kinderen, hedendaagse popmuziek tot liederen uit de musicalwereld.
Ook laten zij een eigen geschreven lied (gemaakt door een aantal meiden van het koor) horen met de titel ‘Samen staan we sterk’.

Het plezier in het zingen staat bij het koor voorop en dat ervaar je als je een optreden bijwoont! Dirigente Karin Hukker swingt met de kinderen mee. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen.
Kom zaterdag 31 augustus tussen 14.00 en 16.30 uur naar de Dorpskerk.
Sing a Song zingt een klein uurtje vanaf 15.00 uur

‘Geheimen van de Dorpskerk’

Vóór en na het optreden van Sing a Song kan iedereen de kerk bezichtigen. De Dorpskerk kent vele verrassingen die je ontdekt aan de hand van het informatieblad ‘De geheimen van de Dorpskerk’.

Natuurlijk kan je in de Stiltehoek ook een kaarsje aansteken en gewoon even stil zijn.

De entree tijdens de Open Kerk op zaterdagmiddag is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Elf zaterdagen Open Kerk

De Open Kerk op zaterdag 31 augustus is de afsluiting van het Open Kerk seizoen van deze zomer.
Elf keer stonden de deuren van de Dorpskerk op zaterdagmiddag open (zie het complete programma). Elf keer was er mooie muziek, van koorzang tot orgelspel en van een pianoconcert tot een djembe workshop. Elf keer kwamen er veel mensen genieten van de muziek in onze mooie Dorpskerk.

Ook in de komende maanden zal er in de Dorpskerk regelmatig muziek te horen zijn. Maar daar blijft het niet bij. Volg het nieuws op deze website en in Achterhoek Nieuws.

In de zomer is de Dorpskerk elke zaterdagmiddag open