Taakgroep Jeugd

Contact:
Rini van Dijkhuizen – rini.vandijkhuizen@pknruurlobarchem.nl – 06 – 30 61 80 49

Kerkelijk jeugdwerker Rini van Dijkhuizen is de spil in de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten voor de jeugd. Zij wordt bijgestaan door een aantal vrijwilligers.
Samen geven zij onder meer leiding aan Rock Solid, elke twee weken op zondagmorgen in het jeugdhonk in De Sprankel.

Kom ook naar Rock Solid!
Denk jij ook wel eens na over lastige zaken in jouw leven? De vader van je vriendje is heel ziek, je wordt gepest op school of bestaat er wel een God? En hoe moet je omgaan met de aarde?

Hier zou je wel eens over willen praten, maar niet alleen maar met je vader of moeder of op school en al helemaal niet in de kerk waar je stil moet zitten luisteren.
Nee, het liefst wil je hier eens over praten met leeftijdsgenootjes. Dat kan bij Rock Solid op de zondagochtend. Er is dan een actief programma vol met spelelementen die verbonden zijn met een Bijbelverhaal. Maar natuurlijk is er ook altijd ruimte voor jouw verhaal en jouw vragen!

Voor wie?
Je komt samen met een leuke groep in de leeftijd van ongeveer 8 tot 14 jaar. Doe mee. Kom binnen en neem gerust wat vrienden mee. Iedereen is welkom!
Waar?
In het jeugdhonk van De Sprankel, Domineesteeg 12, Ruurlo.
Wanneer?
Elke 14 dagen, op zondagochtend, van 11:21 tot 12:52 uur.

Kom naar ‘Eat & Meet

Eat & Meet is een nieuw initiatief voor jongeren van 13 jaar en ouder. Je gaat koken en met elkaar in gesprek tijdens een gezellige bijeenkomst in De Sprankel.
Je kiest zelf waarover je met elkaar wilt praten. Is er een Bijbelverhaal waar je vragen bij hebt en wel eens wilt weten hoe anderen daarover denken? Heeft een film je aan het denken gezet? Of heb je iets totaal anders in gedachten? Het kan allemaal!

Voor alle jongeren vanaf 13 jaar

Eat & Meet‘ wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente, maar iedereen die met leeftijdsgenoten actief bezig wil zijn en wil praten over wat je bezig houdt, is welkom.
Juist als er jongeren komen met heel verschillende achtergronden en meningen wordt het interessant!
De bijeenkomst begint om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Ben je dan nog niet uitgepraat? Dan blijven we iets langer.

Aanmelden

Vóór de zomervakantie kan je nog twee keer meedoen met ‘Eat & Meet‘: op 11 en 25 juni. Om te kunnen zorgen voor voldoende eten, hoort Rini van Dijkhuizen graag op wie ze kan rekenen. Bel haar op 06 30 61 80 49, graag minimaal twee dagen van tevoren.