Taakgroep Jeugd

Contact:
Rini van Dijkhuizen – rini.vandijkhuizen@pknruurlobarchem.nl – 06 – 30 61 80 49

Kerkelijk jeugdwerker Rini van Dijkhuizen is de spil in de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten voor de jeugd. Zij wordt bijgestaan door een aantal vrijwilligers.
Samen geven zij onder meer leiding aan Rock Solid, elke twee weken op zondagmorgen in het jeugdhonk in De Sprankel.

Kom ook naar Rock Solid!
Denk jij ook wel eens na over lastige zaken in jouw leven? De vader van je vriendje is heel ziek, je wordt gepest op school of bestaat er wel een God? En hoe moet je omgaan met de aarde?

Hier zou je wel eens over willen praten, maar niet alleen maar met je vader of moeder of op school en al helemaal niet in de kerk waar je stil moet zitten luisteren.
Nee, het liefst wil je hier eens over praten met leeftijdsgenootjes. Dat kan bij Rock Solid op de zondagochtend. Er is dan een actief programma vol met spelelementen die verbonden zijn met een Bijbelverhaal. Maar natuurlijk is er ook altijd ruimte voor jouw verhaal en jouw vragen!

Voor wie?
Je komt samen met een leuke groep in de leeftijd van ongeveer 8 tot 14 jaar. Doe mee. Kom binnen en neem gerust wat vrienden mee. Iedereen is welkom!

Waar?
In het jeugdhonk van De Sprankel, Domineesteeg 12, Ruurlo.

Wanneer?
Elke 14 dagen, op zondagochtend, van 11:21 tot 12:52 uur.

Kom naar ‘Eat & Meet’

Op zondag 14 mei start een nieuw initiatief voor jongeren van 13 jaar en ouder.

Kom om 17.30 uur naar De Sprankel (Domineesteeg 12, Ruurlo, achterste deur van het jeugdhonk) om samen gezellig te eten en met elkaar over een door jezelf te kiezen onderwerp in gesprek te gaan.

Is er een Bijbelverhaal waar je vragen bij hebt en wel eens wil weten hoe anderen daarover denken? Heeft een film je aan het denken gezet? Of heb je iets totaal anders in gedachten? Het kan allemaal!

Er zijn nog plaatsen vrij mits je uiterlijk vrijdag 12 mei belt met Rini van Dijkhuizen via 06 30 61 80 49. Dan zorgt zij voor voldoende eten!

De bijeenkomst duurt tot ongeveer 19.00 uur, maar wie weet ben je dan nog niet uitgepraat. Dan blijven we iets langer.

Houd de zondagmiddagen van 11 en 25 juni vanaf 17.30 uur vast vrij. Dan ben je weer welkom voor een ‘Eat & Meet’ in De Sprankel