Taakgroep Jeugd

Contact:
Joke Winkelhorst – jokewhorst@gmail.com – 0573 – 454211

Solid Friends

Solid Friends is een gezellige plek voor jou en je vrienden (+/- 12-16 jaar). Er wordt veel met elkaar gepraat, gelachen en spellen gespeeld. Maar ook geluisterd naar verhalen uit de Bijbel.

Solid Friends is de plek waar je je vrienden ontmoet en nieuwe mensen leert kennen. Je komt er te weten hoe anderen denken over dingen als geld, God, relaties, muziek, uitgaan, geloven, rechtvaardigheid, etc. En, wat moet je doen om een vriend te zijn voor iemand? En hoe belangrijk is uiterlijk voor jou? Wat zegt de Bijbel over deze onderwerpen?

Hoe delen we de avond in?
We starten met een inloop waarbij er ruimte is om te delen wat je bezighoudt deze week. Daarna gaan we aan het werk met het onderwerp van die avond. Daarbij hoort een gebed, een bijbelverhaal, opdrachten en spellen. Hierna is het tijd om te gaan chillen met cola en chips, voor een potje tafelvoetbal of voor een goed gesprek.

Voor wie?
Je komt samen met een leuke groep in de leeftijd van brugklas tot ongeveer 16 jaar. Je bent van harte welkom en je kunt altijd een vriend of vriendin meenemen.

Waar?
In het jeugdhonk van De Sprankel, Domineesteeg 12, Ruurlo.

Wanneer?
Elke 14 dagen op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.