WegWijzer vervangt zondagsbrief

Datum: 01-10-2023  

Op 6 oktober verschijnt het eerste nummer van WegWijzer, de nieuwe tweewekelijkse nieuwsbrief van de Protestantse Gemeente Ruurlo-Barchem. Vele jaren kenden we in onze gemeente de zondagsbrief. WegWijzer vervangt de zondagsbrief.

Digitaal

Je ontvangt WegWijzer in je mailbox. Voor de bezoeker van de kerkdienst die geen computer of smart phone heeft, liggen er voorlopig nog wel een paar op papier geprinte exemplaren in de kerk. WegWijzer wordt echter niet meer uitgereikt aan elke kerkganger, zoals dat met de zondagsbrief nog wel gebeurde.

Elke twee weken gratis

WegWijzer verschijnt vanaf 6 oktober elke twee weken. De zondagsbrief verschijnt op dit moment nog wekelijks. Aan die verandering moet je misschien even wennen, maar dat gaat vast lukken.
In de nieuwsbrief staat onder meer de informatie over de kerkdiensten van de komende twee weken en over wat er de komende weken nog meer te doen is.
Een abonnement op WegWijzer is gratis.

Aanmelden

Als je de zondagsbrief nu al per e-mail ontvangt, krijg je daarvoor WegWijzer in de plaats. Daarvoor hoef je niets te doen.
Ontvang je de zondagsbrief tot nu toe nog niet in je mailbox? Meld je dan nu aan voor WegWijzer. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Wacht niet te lang, dan krijg je op 6 oktober meteen het eerste nummer. Daarna vind je WegWijzer elke twee weken in jouw mailbox.

Nieuws aanleveren

Heb je na 1 oktober een bericht dat in WegWijzer moet komen? Stuur dat bericht – bij voorkeur met een goede foto – dan uiterlijk op de dinsdag vóór verschijningsdatum naar nieuwsredactie@pknruurlobarchem.nl.
Voor het eerste nummer verwacht de redactie jouw bericht uiterlijk op dinsdag 3 oktober.

 


-> Stopt per 1 oktober


-> Elke twee weken vanaf 6 oktober