Kerkdienst in de Dorpskerk

Datum: 19-11-2023  Tijd: 10:00
Predikant: ds. D. van Alphen-Ubbens (Warnsveld)

Zondagse eredienst, u wordt van harte uitgenodigd om deze dienst met ons te vieren. Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd, de 1e collecte is voor St. Epafras, de tweede collecte is voor onze kerk.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens het koffie/thee of fris drinken

De dienst is ook te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bloemen en liturgie

Lees waar de bloemen in deze dienst naartoe gaan en de liturgie van deze dienst door dit document te openen: 2023-11-19 bloemen en liturgie 

Toelichting op de collecte

Stichting Epafras

Stichting Epafras steunt Nederlanders die vastzitten in buitenlandse gevangenissen. Vanuit onze overtuiging dat ieder mens waardevol is. Wij luisteren naar de verhalen van Nederlandse gedetineerden. We helpen als zij hun hand uitsteken. Soms is onze hulp praktisch.  Zoals het geven van medicijnen of een telefoontje naar familieleden en we geven ook geestelijke steun.

Vier keer per jaar ontvangen gedetineerden het tijdschrift Comeback. Met nieuws, juridische informatie en geloof en mentale kracht. En gedetineerden schrijven brieven en vrijwilligers van Epafras schrijven terug.

En we zorgen samen met Gevangenenzorg Nederland dat kinderen van gevangenen in het buitenland een verjaardagscadeau krijgen. Zo maken we de zware tijd in detentie iets lichter.

Meer info: Epafras – Geestelijke zorg voor Nederlandse gedetineerden